Vanavond was het dan zover. De release party van het op 8 oktober uitgekomen nieuwe album van Redeemed: 'Your Loss Will Be Remembered' in Hedon Zwolle.

Het album

Het album bestaat uit 10 tracks, stuk voor stuk mooie nummers, beginnende met Interference en eindigend met Closer naadloos voorafgegaan door het instrumentale Respiratory Failure.

De akkoorden, harmonieën en teksten zijn erg mooi in balans en versterken elkaar op een natuurlijke, bijna vanzelfsprekende manier.

Inspiratie

Marijn te Flierhaar vertelt dat zijn muziek bedoeld is aan te zetten tot zelfreflectie en om na te denken over het leven. ‘Hoe ga je door het leven? Leer los te komen en focus op de mooie dingen.’

De oma van Marijn is de inspiratie geweest voor zijn muziek. Toen zij de diagnose ALS kreeg is Marijn in reactie hierop gaan schrijven om het een plek te geven, het te verwerken.

Muziek om bij weg te dromen

Live in Hedon heeft de vijfkoppige band een sterke uitvoering van de nummers neergezet en hebben de visuals en het licht een extra dimensie toegevoegd aan de beleving. Prachtige luistermuziek om bij weg te dromen, om bij na te denken, om even tot jezelf te komen. Muziek met een boodschap.

De show van Redeemed is de komende periode nog te zien in Sittard (Volt, 28 oktober), Ede (Astrant, 29 oktober) en Apeldoorn (Gigant, 14 november).