BFO 2015: Daniel Cane moet flink wat knuffels uitdelen.

De echte die-hards nemen zelfs de stromende regen voor lief.

Daniel Cane, Sena Talent Stage, Bevrijdingsfestival Overijssel, 5 mei 2015.

De act

Deze uberknuffelbeer was tijdens BFO 2015 te zien de Sena Talentstage. Met alleen zijn gitaar, een knaloranje zonnebril en een roze parasol achter zijn oor weet hij aardig wat publiek mee te krijgen.Het enthousiasme straalt af van de Enschedese Singer-songwriter, zodra hij de Sena Talent Stage beklimt. 

De muziek

Normaal gesproken speelt hij met zijn band ‘The Rebellion’, maar ook in zijn eentje met zijn gitaar staat hij er overtuigend. Daniel zingt lieve popliedjes met een rauw randje. 

Het publiek

Zodra Daniel begint te spelen loopt de weide voor de Sena Talent Stage langzaamaan steeds voller.. Dat het publiek ook geen genoeg krijgt van zijn warme stem, blijkt als de regen met bakken uit de hemel begint te vallen. 

 

Het moment

Een aantal mensen zoekt een schuilplaats maar het merendeel van het publiek blijft staan tijdens het noodweer. ‘Iedereen die tot het einde blijft staan krijgt een hele dikke knuffel van me’ roept Daniel. En daarmee doet hij zijn naam eer aan. 

Oordeel

De muziek van Daniel luister lekker weg en zijn interactie met het publiek is leuk.  Zijn plek op de Sena Talent Stage is meer dan terecht.