SOONAR presenteert Excellent Man in Het Paradijs

Locatie in Metropool is favoriet onder artiesten met ep-presentatie

Door: Anne-Marie Kok ,

Op 29 januari presenteert Soonar haar ep in Metropool Hengelo. In de kleine zaal, Het Paradijs. Niet de eerste ep-presentatie in Metropool dit jaar, het lijkt een favoriete locatie te zijn voor artiesten om hun album het levenslicht te laten zien.

De ep-presentatie werd redelijk bezocht, een bescheiden half zaaltje. De mensen die er waren hadden er zichtbaar zin in. Iets later dan verwacht begon het optreden. Niet erg, dj Rick zette gewoon nog een plaatje extra op. Tegen kwart voor tien kwam het driemanschap het podium op.

Ze startten met een instrumentale song, zodat band en publiek in de juiste sfeer konden komen. De musici oogden aan het begin wat nerveus, maar muzikaal gezien zat het wel goed. Fijne gitaarsound, strak ritme en een enigszins donkere sfeer. Na vijf nummers nam frontman Marc Waanders het woord om de ep te presenteren. Een mooi plaatje, met vijf tracks en een hoes met prachtige graphics. Hij bedankt iedereen die belangrijk was bij het maken van de ep. In het bijzonder hun buren, zij moesten iedere week maar weer meegenieten.

Naast een mooie hoes bleek ook in hun show het beeld belangrijk. In het tweede deel werd duidelijk waarom er de hele tijd een lelijk wit scherm op het podium hing…. Daar werden namelijk in deel 2 mooie beelden op getoond van mensen, losse voorwerpen en een wortel! Dat gaf een prima visuele touch bij de mooie volle gitaarsound van dit trio.

Zie hieronder het fotoverslag.