Mr. Polska trapt clubtour af in Metropool

Feestje voor vrienden

door: Anne-Marie Kok. ,

Afgelopen zaterdag trapte Mr. Polska zijn langverwachte clubtour af in Metropool Hengelo. Lang verwacht, want eerder zou hij in 2014 al gaan touren. Het wachten wordt beloond, met $noller levert hij een puike plaat af!

Noiz Boys warmt de zaal op. Probleemloos, ze weten direct een goede sfeer neer te zetten. Snel na het voorprogramma gaat Mr. Polska zelf van start. Het zwarte doek op het podium gaat neer en er verschijnt een levensgroot berenhoofd. Met behulp van spannende 3d video-mapping worden verschillende sferen gecreeerd. Indrukwekkend!

Mr. Polska heeft er zin in! Goed gemutst, gezellig pratend met zijn publiek, blij dat hij op het podium staat. In de tweede helft van de show verschijnt de man zonder wie hij naar eigen zeggen dit alles niet zou hebben beleefd, Boaz van de Beatz! Het feestje gaat verder: crowdsurfend, wodka drinkend, springend en in contact met het publiek. Mr. Polska is op het podium niets veranderd, hij voelt zich thuis. De muziek is wel anders dan op zijn eerste plaat: volwassener, soms meer gelaagd. Ook de oude hits komen nog ruimschoots aan bod. De sympathieke Pool en zijn vrienden veroveren de harten van het (soms wel wat erg jonge) publiek

Zie hieronder het fotoverslag.