Sheila E. pakt Metropool in met haar charme

'Who says girls can’t play the drums?’

door: Anne-Marie Kok. ,

Tweede paasdag. In plaats van met de familie aan de dis te zitten vonden veel mensen uit Hengelo en (verre) omstreken de weg naar Metropool. Waarom? Nou, omdat er een dame van formaat kwam optreden. Figuurlijk gezien dan, want klein en rank. Maar wat een dame is Miss Sheila E! Energiek, goed bij stem, vrolijk. En ze heeft ook nog eens een fantastische band meegenomen.

Om iets na achten komt ze op. De show kende geen voorprogramma, dus het publiek was nog niet lekker opgewarmd. Moesten de mensen er daardoor nog een beetje in komen? Helemaal niet! Sheila E. had geen moeite de mensen bij de eerste tonen voor zich te winnen. De drumkit in het midden van het podium was slechts één van de drie drumkits on stage. Je hoefde je niet af te vragen waar het vanavond om draaide. Om de funky beat natuurlijk!

Ongeveer de helft van het publiek had Sheila E. eerder gezien, de andere helft niet. Dat bleek toen ze uit nieuwsgierigheid vroeg wie haar allemaal al kende. Iedereen werd op zijn wenken bediend. Charmant als ze is praatte ze honderduit tegen het publiek. Twee kleine meisjes, Jill en Elisa, mochten op het podium komen, en na een gezellig samenzijn verlieten ze het podium weer met een drumstokje… So, who says girls can’t play the drums?

Kijk hieronder voor het fotoverslag van deze avond.