Madness eerste headliner van Dauwpop 2016

Veertien namen van de line-up bekend

door: redactie Enschede. ,

Maar liefst veertien bevestigingen maakt Dauwpop vandaag bekend: Madness, Jett Rebel, De Staat, Fresku, Bökkers, Kadavar, My Baby, Lucas Hamming, Mr. Polska, Stepherd & Skinto, Ronnie Flex, Haevn, Birth Of Joy en Pierce Brothers. 3FM dj Frank van der Lende zal het festival gaan presenteren.

De eerste headliner die bekend is gemaakt is de Britse band Madness. 'Baggy Trousers', 'Our House' en 'One Step Beyond' zijn nog maar een paar van de hits die Madness heeft geschreven. De Britten weten met een mengsel van ska en pop een ongekende energie vrij te maken. Elk optreden weet de band om te toveren tot een ongekend feestje. Het enige Nederlandse optreden van de band in 2016 is op Dauwpop!

Ook in 2016 staan er weer een flink aantal bekende acts op de Dauwpop line-up: Jett Rebel, De Staat, Fresku, Bökkers, Mr. Polska en Birth Of Joy zullen bij menigeen een belletje doen rinkelen.

Uit het buitenland komen Kadavar (stevige hardrock uit Berlijn) en Pierce Brothers (Australische pop in het straatje van Mumford and Sons).

Uiteraard is er ook voor opkomend talent weer flink wat ruimte: My Baby, Lucas Hamming, Stepherd & Skinto, Ronnie Flex en Haevn zijn allemaal rijzende sterren in het Nederlandse muzieklandschap.

Nieuw dit jaar is dat er vooraf parkeertickets te koop zijn (€5 excl. servicekosten per stuk). Om het parkeren te versnellen kunnen bezoekers vooraf een parkeerticket kopen. Deze is niet alleen goedkoper, maar je parkeert ook dichterbij dan mensen die geen parkeerticket vooraf hebben gekocht. Een parkeerticket is geldig voor één auto en is te koop via de online ticketshop. Ook bekend is dat de lokale voorverkoop is gestart (zie voor adressen de website) en dat camping- en kindertickets te koop zijn.

Tickets kosten net als afgelopen editie €47,50 (excl. servicekosten) en zijn te koop via www.dauwpop.nl en de lokale adressen. Ook te koop kindertickets: €15 (excl. servicekosten, slechts 500 stuks), campingtickets: €15 (excl. servicekosten) en parkeertickets: €5 (excl. servicekosten).

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop of #dauwpop.