De IJssel Stroomt Over op 27 december 2014

Sinds 2005: showcase van negen Overijsselse bands bij NAXTstage in Almelo

door: Willem Stolk. ,

Negen bands, acht interviews, een promo-cd en heel veel live-streambezoekers. De IJssel Stroomt Over in een notendop. Lees hier meer over de avond en bekijk het fotoverslag van de deelnemende bands.

De bands voor vanavond zijn: Texas Radio, Tricklebolt , Radio Days, Magnetic Spacemen, Distillator, Nairobi Golf Kid, Sofia Dragt, The Information en Tenfold. De pesentatie wordt door Johan Schoterman gedaan en de interviews door Maaike Delver. Dj Melloww zorgde tijdens wisseling van de bands voor de nodige hitjes.

Het geheel van optredens en interviews was via een live-stream op de site van JijenOverijssel te volgen voor de mensen die deze avond niet konden komen. Van de negen acts werden er vooraf drie geselecteerd om op te treden op op Eurosonic Noorderslag in Groningen, namelijk Tricklebolt, Radio Days en Texas Radio. Zij zullen op donderdagavond 15 januari vanaf 20.00 in Troubadour Up staan in Groningen.

Was je er niet bij? Bekijk dan hieronder ons fotoverslag of kijk nog gedeeltes terug via het YouTube-kanaal van Poppunt Overijssel. Ook kun je de promo-cd ontvangen. Mail dan naar info@poppuntoverijssel.nl