Blof en de EWF experience in Hertme

Tweede editie Metropool Open Air groot succes

Tekst: Tineke Klamer / Foto's: Marcel Klaster en Willem Stolk. ,

Het eerste weekend van september organiseerde poppodium Metropool de tweede editie van Metropool Open Air in het Openluchttheater in Hertme. Blof en de Earth, Wind and Fire Experience gaven acte de presence. Bekijk hier het fotoverslag,

In het weekend van 5, 6 en 7 september vond Metropool Open Air plaats in het Openluchttheater in Hertme. Op vrijdag 5 september vond het uitverkochte concert van Blof plaats. De band, die meerdere malen liet horen erg in hun nopjes te zijn met de mooie locatie en het volle openluchttheater, verzorgde een goed verzorgde show met toffe visuals. Met een avondvullende set waarin alle grote hits voorbij kwamen, genoot het publiek zichtbaar. Volgend jaar weer Blof?

Op zondag 7 september was het tijd voor soul. De avond startte met funky tunes van James Brown tributeband The Funky Fools. Daarna was het de beurt aan de Earth Wind and Fire Experience ft Al McKay. Technisch supergoed, maar helaas is niet al het werk even bekend en blijft de sfeer soms een beetje tam. Op alle grote hits na komt het publiek wel helemaal los. De avond werd afgesloten met de floorfillers van The Soul Club, waardoor het nog lang onrustig bleef in Hertme.

Ben je benieuwd hoe dit alles eruit zag? Bekijk dan het uitgebreide fotoverslag van Hertme.