Netwerkmeeting Overijssel en uitreiking van Popprijs

Een dag vol muziek

Redactie. ,

Donderdag 18 april wordt de derde Netwerkmeeting Overijssel georganiseerd in het Burgerweeshuis in Deventer. Het belooft een interessante dag vol met muziek te worden en jij kunt daar bij zijn!

Donderdag 18 april wordt de derde netwerkmeeting Overijssel georganiseerd in het Burgerweeshuis in Deventer. De dag staat in het teken van verandering, nieuwe ontwikkelingen en kennismaking. Keynote speaker is Jan Douwe Kroeske, bekend van onder meer 2 Meter Sessies. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Poppunt Overijssel, een nieuwe organisatie die zich inzet voor een sterk en innovatief popcircuit. Early Bird kaarten kosten €22,50 tot en met 11 april en zijn verkrijgbaar op de website van Poppunt Overijssel. Let op! Na 11 april betaal je €27,50 en kaarten aan de deur zijn enkel te koop indien het programma niet is uitverkocht. Het programma begint om 13:00 uur en wanneer je een kaartje koopt voor de Netwerkmeeting heb je toegang tot het middagprogramma met verschillende seminars, een gratis diner en het concert van deWolff in de grote zaal van het Burgerweeshuis.

Een speciale plek krijgen bedrijven die in eerste instantie niet direct betrokken zijn bij popmuziek maar hier wel een belangrijke rol in kunnen spelen. Zo zullen medewerkers van de online drukkerij Drukwerkdeal bezoekers informeren over hun product maar ook vertegenwoordigers van grote merken zijn aanwezig. De organisatie hoopt hiermee de sector in direct contact te kunnen brengen met leveranciers waardoor mogelijke nieuwe samenwerking zal ontstaan.

Popprijs Overijssel
Op deze dag wordt tevens de Popprijs Overijssel uitgereikt door Bert Bennink vanuit Stichting Popmuziek Overijssel welke is opgericht als muzikantenplatform, talentontwikkelaar en adviesbureau voor popmuziek. Er bestaat een publieksprijs en er is een vakjuryprijs. Er zijn tien bands, waaronder Paceshifters, Striking Justice en De Nieuwe Stempel waar sinds vandaag online op gestemd kan worden. De prijzen zijn bedoeld ter stimulatie van het popcircuit in Overijssel en worden uitgereikt op 18 april tijdens de bijeenkomst. Op de website van Poppunt Overijssel kun je stemmen op je favoriete lokale band.