Shopping Sunday: een nieuw initiatief in Atak

Elke eerste zondag van de maand: nieuw talent en kaarten met korting

Redactie Enschede ,

Op 7 juli is het koopzondag in Enschede. Dat weet iedereen. Vanaf juli vindt er op koopzondag een nieuwe activiteit plaats in Atak: Shopping Sunday. De plek om nieuwe muziek te leren kennen en om Atak goedkoper te kunnen scoren!

Met Shopping Sunday speelt Atak in op de vraag om nieuwe bandjes van eigen bodem te kunnen ontdekken. Bands die zojuist hun eerste optreden hebben gehad bij ‘De Wereld Draait Door’, maar nog geen uitverkochte theatertour geboekt hebben staan. Het aanbod in deze bandjes is ontzettend groot en nu krijgt Twente de kans om deze pareltjes als eerste te ontdekken! Het initiatief is ontstaan door een idee van Arthur Adam ten Cate, de gelegenheidsprogrammeur van Shopping Sunday.

Behalve het shoppen van nieuwe muziek op de zondagmiddag is er op Shopping Sunday ook de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de concerten (let op: dit geldt niet voor de X-It Phoenix) van Atak, met standaard €3,00 korting. Ondertussen zijn de onderhandelingen met de bands voor de komende periode in volle gang en binnenkort zal er meer bekend worden gemaakt over het programma van de komende maanden.