Wil jij jezelf laten horen in het voorprogramma van HEF op 2 maart in Atak?

Schrijf je nu in voor de battle

door: redactie Enschede. ,

Op 2 maart staat HEF in Atak en jij kunt het voorprogramma doen. Lees hier meer over de wedstrijd en hoe je je kunt inschrijven.

Heb jij 20 minuten eigen werk?
Ben jij ouder dan 16 jaar?
Kom jij uit provincie Overijssel?

Lees dan vooral even verder!

Op 2 maart staat HEF in Atak en jij kunt het voorprogramma doen verzorgen. In Atak wordt de zogenaamde Atak HipHop Battle voor aanstormend HipHop talent georganiseerd en jij kunt hier aan meedoen. Wat moet je doen? De battle gaat als volgt in zijn werk; Atak verzamelt tracks en zal een online stempagina aanmaken. Vervolgens kan iedereen stemmen op deze pagina. De drie personen met de meeste stemmen worden uitgenodigd om op 2 maart het tegen elkaar op te nemen. Iedere persoon mag hier twee tracks doen en uiteindelijk zal de beste van deze drie mensen nog 20 minuten voorprogramma mogen verzorgen op dezelfde avond. De winnaar wordt bepaald door een tweekoppige jury en door een publieksstem.

De inzending bestaat uit een YouTube of Soundcloud link, een foto en een kort verhaaltje over wie jij of wie jullie zijn. De uiterlijke datum voor het insturen van jouw materiaal is 10 februari.

De inzending kun je e-mailen naar Daisy Oosterbaan, assistent programmeur bij Atak.

Spelregels:
- Je bent ouder dan 16 jaar;
- Je hebt minimaal 20 minuten eigen werk;
- Je komt uit de provincie Overijssel;
- Alleen volledige inzendingen worden gepubliceerd.