Inschrijving Doorbraak gestart

Klaar voor gillende fans

Tekst: Marleen de Roo ,

De Doorbraak is de popprijs van Overijssel. In het voorjaar vindt de tweede editie van De Doorbraak West plaats. Deze prijs betekent kans op roem, ondersteuning en begeleiding van KCO en een kans om op te treden op bekende festivals.

Klaar voor gillende fans

Een professionele jury die jouw muziek beoordeeld. Jouw eigen band op de leukste podia en festivals. Gillende fans die backstage proberen te komen. Is muzikaal Overijssel klaar voor De Doorbraak?


De Doorbraak is de popprijs van Overijssel. In het voorjaar vindt de tweede editie van De Doorbraak West plaats. Alleen inwoners van West-Overijssel (pf tenminste de helft de band) die muziek maken kunnen zich vanaf 2 februari 2011 aanmelden.


De muzikanten die tijdens deze wedstrijd in de prijzen kunnen vallen kunnen het volgende winnen. Behalve de kans op een doorbraak, mag de winnaar optreden op diverse festivals en poppodia. De vorige winnaar A La Din stond op Geuzepop, het Bevrijdingsfestival en Eurosonic. Daarnaast krijgt de band een plek in het talentontwikkelingsprogramma van Kunst en Cultuur Overijssel (KCO). Tevens zal de band ondersteuning krijgen bij het schrijven van nummers en het verzorgen van de PR.

Data en locaties van de diverse rondes van de Doorbraak zijn momenteel nog onbekend.

 

Inschrijven? Ieder kan zich aanmelden via de website van de Doorbraak.