Kom fijnproeven met Paceshifters op Zwarte Cross

Organisatie en band bieden speciale busreis aan

Niels Achtereekte ,

Paceshifters speelt vrijdag 16 juli op de Zwarte Cross en heeft in samenwerking met de organisatie een busactie georganiseerd.

Organisatie en band bieden speciale busreis aan

De Wijhese band Paceshifters speelt vrijdag 16 juli op de Zwarte Cross en wij mogen met z’n allen met ze mee. De jonge heren van de band hoeven zeker niet bang te zijn voor te weinig publiek, maar om geïnteresseerden tegemoet te komen, organiseert de band een speciale busreis.

 

In samenwerking met de organisatie van het festival heeft de band geregeld dat er om 18.00 uur een bus vertrekt vanuit Wijhe. En een tussenstop in Deventer is mogelijk, liet de band ons weten. Een kaartje voor het tripje, inclusief entree, is 13 euro. Niet verkeerd, als je bedenkt dat de entree alleen eigenlijk 20 euro bedraagt. Daar krijg je dus niet alleen Paceshifters voor, onder ondere Triggerfinger en Shaking Godspeed zijn ook van de partij.

 

Paceshifters spelen op het podium van de Fijnproeversweide, dat mede mogelijk gemaakt wordt door muziekblad Oor. Het podium is speciaal voor opkomende bands. Bij voorbaat een geslaagde missie dus.

 

De kaartverkoop van het festival gaat hard, dus wil je er bij zijn, wacht dan niet te lang. Meld je aan via frank@paceshifters.com.