11 september in Havenkwartier Deventer: Slowlands festival 2010

Lowlands is al lang uitverkocht, wees er op tijd bij voor Slowlands!

Slowlands is een uitbundig festival in het Havenkwartier in Deventer, het voormalige industrieterrein waar nu een levendig atelier- en bedrijvencomplex is gevestigd. Na het succesvolle en drukbezochte debuut van vorig jaar kon een tweede editie moeilijk uitblijven.

Lowlands is al lang uitverkocht, wees er op tijd bij voor Slowlands!

Ook dit jaar biedt Slowlands weer plek aan diverse disciplines, van muziek en beeldende kunst tot theater en film. Op vier podia treden de hele dag muzikale acts op, met een breed aanbod aan stijlen. Zowel liefhebbers van pop, house, techno en hiphop als van soul, rock en dubstep komen op het festival aan hun trekken. De programmering geeft blijk van een goede neus voor zowel regionaal, landelijk en internationaal talent.

 

Te zien zijn o.a. De Kift, Barbara Morgenstern, We Swim You Jump, Sotu The Traveller, J to the C and the Bad Mothers, Funckarma, Suarez, 030303 Crew, Quince, Kettel, Da Floawaz, F.A.T.A., Lick, Brent Roozendaal, Gizmog, Michael Fakesch... en nog veel meer!

 

Verder is er straattheater, een verhalenboot, een bazaar, terrasjes met ‘puur natuur’ eten en drinken en volop gelegenheid tot (inter)activiteit van het publiek. Denk aan workshops flamenco en een kruidenwandeling door het havengebied. Voor kinderen is er veel te doen, zoals het maken van muziekinstrumenten met afvalmaterialen, broodjes bakken, dansen etc.

 

Slowlands zou bovendien Slowlands niet zijn als er geen extra aandacht was voor de harmonie tussen lichaam en geest. Bezoekers kunnen een deskundige massage nemen of meedoen aan healings of ontspanningsessies als T’ai Chi, meditatie en Yoga.

 

Dacht je dat je na een volle dag feest en cultuur snuiven alles wel gezien had? Dan sla je de plank behoorlijk mis! Want hoewel het festival stopt om 23:00 uur, start tegelijkertijd de Slowlands afterparty in Het Burgerweeshuis, waar Ceephax Acid Crew en 8Bahn All Stars de dansvloer nog even lekker op z'n kop komen zetten! Hiervoor worden combi-kaarten verkocht.

 

 

 

Datum: 11 september 2010, 12:00-23:00 uur

Locatie: Havenkwartier Deventer

Website: www.slowlandsfestival.nl

Toegang: 15 euro (excl. servicekosten)

Toegang + afterparty: 25 euro (excl. servicekosten)

Voorverkoop online en via Bep Dylan (Grote Overstraat 60, Deventer)