Win vrijkaarten voor releaseparty en nieuw album Want Want

Want Want presenteert 'Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben'

Iris Offringa ,

De releaseparty van 'Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben' is 29 april in 't Ukien in Kampen. 3VOOR12/Overijssel geeft kaarten en het nieuwe album weg.

Want Want presenteert 'Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben'

't Ukien is er trots op dat Want Want haar nieuwe album 'Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben' presenteert in haar 'home town' Kampen. In ieder geval zanger/gitarist Fokko Mellema's roots liggen in deze vruchtbare popbodem in de kop van Overijssel. Het kleine stadje Kampen leverde de laatste jaren een aantal bekende bands op als Jeremy's (met Mellema als liedjes schrijver en gitarist), Nou En en Erebus.

Want Want - niet te verwarren met het Engelse 'wil wil' - timmert al een tijd flink aan de weg. De grote doorbraak in de rest van Nederland - In Kampen waren ze natuurlijk al langer 'wereldberoemd' - kwam met het nummer 'Heleen'. Ook was deze band Serious Talent bij 3FM. 

Donderdag 29 april is de release party van het door Daniël Lohues geproduceerde nieuwe album in 't Ukien te Kampen. Via de website van Want Want is al een aantal nummers te beluisteren.

3VOOR12/Overijssel geeft 2 prijzenpakketten weg met daarin: 2 vrijkaarten voor de releaseparty, het nieuwe album 'Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben' en de vinylsingle 'Heleen'.

Beantwoord zo origineel mogelijk onderstaande vraag en maak kans op een prijzenpakket. Stuur je antwoord + postadres voor 26 april naar: 3v12overijssel@gmail.com

"Wie vind jij zo leuk zoals hij of zij is en waarom?"