Inschrijving Oogst van Overijssel 2009 via MySpace

Schrijf je in voor 15 april

Joannie Kooyman ,

Kunst & Cultuur Overijssel (KCO) heeft de inschrijvingen voor de Oogst van Overijssel geopend. Dit jaar kunnen bands en acts zich voor het eerst online inschrijven door middel van een MySpace-link. De inschrijvingsperiode loopt tot 15 april 2009, waarna een vakkundige jury een selectie maakt. De categorieën voor deze Oogst zijn: Pop/Rock, Singer-songwriter en Hiphop.

Schrijf je in voor 15 april

De Oogst van Overijssel is een unieke kans voor muzikanten om ervaring op te doen, te spelen in verschillende zalen en andere muzikanten te ontmoeten. De winnaars krijgen onder andere geldprijzen, optredens en studiotijd.
 
Naast inschrijven via MySpace blijft de mogelijkheid bestaan een demo-cd of mp3-bestanden in te sturen. In tegenstelling tot eerdere jaren is er geen categorie Dance. De categorie Hiphop is dit jaar vernieuwd.  Hiphop bestaat de komende editie uit een grote voorronde in de vorm van een open-mic avond en een finale met de vijf beste acts. Iedere hiphopper die zich inschrijft, krijgt de kans op te treden op het podium.
 
Muzikanten die passen binnen één van de drie categorieën kunnen zich voor 15 april 2009 opgeven via de website: www.oogstvanoverijssel.nl.
 
De Oogst van Overijssel is een initiatief van Kunst & Cultuur Overijssel en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten en de deelnemende gemeenten.