Summer in da House voor Burgerweeshuis

Dansend de zomer in

Floor Savelkoel ,

Op vrijdag 26 juni zal Summer in da House (SidH) plaats vinden in het Burgerweeshuis om de zomer af te trappen. Met de vakantie in het vooruitzicht brengen verschillende dj’s het zonnetje in huis met funky en feelgood housemuziek, te gekke visuals en afkoelende versnaperingen.

Dansend de zomer in

Summer in da House wakkert de zomer in het Deventer Burgerweeshuis aan met een dj line-up waar je het Spaans benauwd van krijgt! Waar hij ook ter wereld komt, de dansbare, funky en feelgood house van oudgediende Dj Lucien Foort spreekt jong en oud danspubliek aan. De vedette van de housescene heeft zijn zinnen gezet op Deventer en weet als geen ander alle dames en heren in hogere sferen van extase te brengen. Dj Youri Donatz komt vanuit Amsterdam met zijn diepe melodieuze housebeats en laat een zomerse bries door het Burgerweeshuis waaien. Uit Deventer zelf komt Raul Riva (aka Di Larou) binnen rollen met zijn variërende platen. Een grote mix van club, electro, groove, funk en latin brengt de ledematen snel in beweging. Als dat nog niet genoeg is om je het hoofd op hol te brengen, doen De Kijkbuiskinderen er een schepje boven op. Uitgerust met een podium vol beeldschermen zweven de visuele effecten om je oren en ogen. Zelf kun je meedoen aan de tropische sfeer door je gezicht te laten beschilderen met Blacklight Facepaint. Het zweet breekt je ongetwijfeld uit en daarom kun je ondertussen even afkoelen bij de Smoothie bar. Met andere woorden: laat je vakantie ontvlammen met Summer in da House

Summer in da house zal vrijdag 26 juni 2009 plaats vinden in het Burgerweeshuis op de Bagijnenstraat 9 te Deventer,. De deuren zullen openen om 22:00 en je kan jezelf in het zweet dansen tot 04:00. De entree bedraagt slechts 10 euro voor een nacht vol muziek, attracties en gezelligheid. SidH is een samenwerking tussen het Burgerweeshuis en het Do IT! project.