Pete Philly & Perquisite, The Madd en Kraak & Smaak in Deventer

Burgerweeshuis verzorgt porgrammering HOI-dagen

Floor Savelkoel ,

De HOI-dagen (introductie eerstejaars studenten) in Deventer worden traditioneel afgesloten met een paar optredens op de Brink. Dit jaar voor het eerst verzorgd door het Burgerweeshuis.

Burgerweeshuis verzorgt porgrammering HOI-dagen

De HOI-dagen in Deventer zijn een introductie voor alle eerstejaars studenten.Traditiegetrouw eindigt de introductie met een concert op de Brink. Voor het eerst verzorgt poppodium Het Burgerweeshuis de programmering van dit concert en heeft niet de minste namen weten te strikken met o.a. Pete Philly & Perquisite, The Madd en Kraak & Smaak.

Pete Philly en Perquisite zijn bekend geworden met hun eerste album 'Mindstate' uit 2005. Hun brede culturele achtergrond is terug te horen in hun muziek, een vette mix van hiphop, soul, jazz, klassiek en breakbeat. Onlangs gaf de band aan nog eenmaal een theatertour te doen en dan te stoppen dus mis deze kans niet om Pete Philly en Perquisite met volledige band nog eenmaal in Deventer te zien.

The Madd is afkomstig uit Rotterdam en maakt aanstekelijke beatmuziek waarbij je binnen no-time op de dansvloer staat te springen.

Kraak en Smaak is een Nederlands DJ en producers trio bestaande uit Mark Kneppers ( deel van het DJ duo Wipneus en Pim) Oscar de Jong en Wim Plug. Speciaal voor de HOI dagen sluiten zij de avond af met een vette DJ set.