Red Ribbon Rock zoekt nieuwe Roodkapje!

Mascotte benefietfestival mag stralen op posters en flyers

Anouk Timmerman ,

Op 29 maart 2008 vindt voor de vijfde keer Red Ribbon Rock plaats in Poppodium Atak. Voor het benefietfestival in het teken van de bevordering van veilige seks wordt ieder jaar een nieuwe Roodkapje gezocht. Profiel: 16+, leuke uitstraling.

Mascotte benefietfestival mag stralen op posters en flyers

De Roodkapje van het sprookje staat naïef tegenover de gevaren van het grote bos. Red Ribbon Rock ziet hiermee een raakvlak met hoe veel jongeren in het leven staan en aankijken tegen veilige seks. Ze zijn zich onbewust van de gevaren en de gedachte ‘dat overkomt mij toch niet’ komt helaas nog te vaak voor.

Ieder jaar staat er een nieuw gezicht op de website en het drukwerk van het AIDS-benefietfestival Red Ribbon Rock. De Roodkapje waarnaar de organisatie op zoek is, is 16+ en heeft een leuke uitstraling. Natuurlijk moet ze het aandurven om te stralen op de posters en flyers van het festival.

De foto's worden gemaakt door niemand minder dan topfotograaf Evert Thiry. Sowieso natuurlijk een geweldige ervaring, maar bovendien een mooie aanvulling voor je portfolio als je toch al een carrière als model ambiëert!

Denk jij heel geschikt te zijn om voor de vijfde editie van Red Ribbon Rock het rode kapje te dragen? Meld je dan nu aan op de website van Red Ribbon Rock. Binnenkort zal een verkiezing volgen waarmee de Roodkapje van 2009 wordt gekozen.