3voor12 Noord-Holland

Geen kaartje voor Pinkpop, wees niet getreurd. Er is genoeg te doen!

Tips voor een muzikaal weekend in Noord-Holland.

Wij zoeken het dit pinksterweekend gewoon wat dichter bij huis! Onze tips voor de aankomende dagen.

vrijdag 2 juni

Bij het Patronaat Haarlem beginnen we het weekend rustig met de heerlijke pure americana van JW Roy. Met in het voorprogramma Maurice van Hoek.

In Alkmaar staan De Kraaien op het podium van de Victorie met hun nieuwe EP Rok & Roll Safari. De Haagse mannen hebben hun sound, live-act en presentatie doorlopend vernieuwd en fans kunnen dan ook een intensere en hardere show dan ooit tevoren verwachten!

Daarna zin om te dansen? Bij Patronaat kunnen we door tot de late uurtjes. Vibrant zorgt voor house en techno grootheden Scuba en Carlos Valdes.

Zaterdag 3 juni

Het PolderGoud Festival brengt rock 'n roll naar het Jopen proeflokaal. Zaterdag en zondag kunnen jullie naast heerlijke bieren genieten van o.a. de Cheap Thrills, Mantra, E.T. Explore Me en Tony Clifton.

Jaya The Cat veranderd elk optreden in een knallend feest. Hun muziek is een mix van reggae, ska, punk, rock, dance en lekkere beats. Er zijn nog kaarten voor deze show bij Podium de Duyker.

Zondag 4 juni

In het Pinksterweekend barst het zomerseizoen van Openluchttheater Vondelpark echt los. Op zondag 4 juni is het grote openingsconcert en maandag 5 juni staat in het teken van het nieuwste popmuziektalent. O.a. met Rilan & the Bombardiers, Nicole Bus en The Kik.

Maandag 5 juni

De jonge Engelse folky rock ’n roll hitmachine Jake Bugg geeft een exclusieve NL show in Patronaat! Jake Bugg werd bekend met nummers als het aanstekelijke en dansbare Lightningbolt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12