3voor12 Noord-Holland

Phil-T brengt een single uit welke rap, edm en rnb een popvibe geeft.

Go Along is de nieuwe single van Phil-T uit Haarlem.

Jonge muzikant Phil-T uit Haarlem heeft vandaag zijn nieuwe single Go Along uitgebracht. Een mix van poppy rap, edm en rnb.

"Na mijn eerste album The Chase ga ik mijn tweede album binnenkort uitbrengen. Go Along, komt op het album samen met andere elektronische, new-wave nummers beïnvloed door hedendaagse EDM, rap en alternatieve pop. Dit nummer gaat over een liefde tijdens de corona pandemie. Het nummer is bedacht, ingezongen, opgenomen, en gemixt op mijn slaapkamer. Dit is hét corona liefdesliedje dat je nodig hebt."

Philip Metz, 18, uit Haarlem, studeert momenteel Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Philip begon met klassieke pianoles toen hij 7 was. Daarna heeft hij bij Tune-Up in Haarlem piano- en gitaarles gehad van Jelte Tuinstra (Jett Rebel). Op vroege leeftijd was hij fan van Eminem en Martin Garrix, op zijn elfde kreeg hij een dj-deck, waarmee hij op feestjes draaide en vanaf zijn 13de produceert hij met Ableton Live. In het begin maakte hij met name EDM, Electro en rap beats. Gaandeweg experimenteert hij met meer diverse sounds en genres, met gitaar, vocalen en synthesizers. Zijn eerste album The Chase kwam uit in oktober 2020 en nu werkt hij aan zijn tweede album Dare to Know, welke in maart uikomt, waarvan de single Go Along nu te luisteren is via deze link. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12