3voor12 Noord-Holland

Patat Met: Midas | Aestrid | Black Oak

Versgebakken en krokant uit de frituur van Podium de Vorstin

Ook zo'n zin in een vette hap op de vrijdagavond? Morgen opent Podium Vorstin in Hilversum om 20.00 haar deuren weer voor Patat Met. Deze maandelijkse frietkraam is dé plek om jonge, nieuwe en lekkere bands te proeven. Ook deze maand kun je voor maar 5 euro komen genieten van drie aanstormende talenten. In deze editie: Midas, Aestrid en Black Oak.

Midas trapte zijn jaar af op Noorderslag en in maart zette hij de belofte extra kracht bij met zijn debuutplaat Heavy Moon. Hij tourt er al het hele jaar flink op los. Dus mocht je Midas tot nu toe gemist hebben, vrijdagavond even dat patatje halen!

Aestrid, een trio uit Soest welke misschien nog het best te omschrijven is als melancholische trip-rock met een gezonde dosis herrie daaroverheen. De plaat Silver kwam najaar 2016 uit en nodigt enorm uit om je in een liveshow te laten bedwelmen.

Singer-songwriters Geert van de Velde (the Black Atlantic) en Thijs Kuijken (I Am Oak) vormen samen Black Oak. Twee is meer dan één is in dit geval een waarheid als een koe. De mannen vormen een heerlijk harmonisch folk duo.

Smakelijk genieten dus, dat Patatje Met!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12