3voor12 Noord-Holland

Mixtream Festival maakt ruimte voor lokaal talent

met o.a. Sue the Night, Donnie, The Sore Losers, Semistereo en Phoam

Het Mixtream Festival doet zijn naam eer aan want op zondag 27 augustus kunnen we een mooie mix van genres verwachten. Op het programma staat exentrieke rapper Donnie, de Belgische band The Sore Losers en het Amsterdamse Semistereo zorgen voor onvervalste rock. Rectum Raiders brengen ons een gezonde portie heavy. Verder is het sowieso de moeite waard om Sue the Night en haar nieuwe album 'Wanderland' live te horen, maar ook Phoam pakt je in met dromerige indie. Merdan Taplak Orkestar sluit de dag af met hun opzwende act. DJ + band belooft de voetjes van de vloer.

In de aanloop naar het festival toe werd de Mixtream Festival Contest gehouden. Bands en DJ's konden hier een plekje bemachtigen op het festival. Rapper Bug won als eerste hip-hop act een plekje op het podium en de band Shepherds Pie is met hun energieke uitstraling en sterke rock een terechte winnaar.

DJ's ST∆Y TRƱE en DutchD werden de winnende DJ's en zullen het dance stage opwarmen. Want verder zien we daar BabyfoodFree Hugs, PhalerieauMental TheoHoly GoofOlivier Boogie  en Willem Jansen.

Het festival vindt plaats op 27 augustus en is gratis toegankelijk. Kijk hier voor meer informatie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12