3voor12 Noord-Holland

Max Poolman live in 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf bij Alternative FM op ZFM Zandvoort

Americana met muzikale vrijbuiter

Het is de laatste donderdag van de maand november en dan is er weer tussen 19 en 22 uur een 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in samenwerking met het programma Alternative FM op ZFM Zandvoort. De afsluiting met de releases van november gebeurt met een liveoptreden van Max Poolman. Een muzikale vrijbuiter die americana laat horen.

Max heeft in ieder geval dit jaar twee singles uitgebracht en dat zijn Trudy en Nothing Stops A Rambling Man. Vooral die laatste zegt veel over de songwriter uit Amsterdam die graag op zijn motor naar Bloemendaal of Zandvoort komt om op het strand te zijn. Vanavond zal dat zeker voorbij komen.

Naast de livemuziek van Max is er ook nieuw materiaal te horen van onder meer Jacob D. Edward met zijn single La Belle Dame en vertelt hij telefonisch meer over deze single. Naast dit heeft Joost Laméris een akoestische versie uitgebracht van Never Feels Real. De single verschjnt morgen, maar is vanavond al te horen. Eveneens werk wat morgen uit gaat komen, is het materiaal vn Sophie van Hasselt. Bij de single Watering My Plants heeft Sophie een videoclip gemaakt die maandag online komt en waar anders kun je deze zien dan hier op dit platform. Eerder deze week heeft Losse Jos zijn videoclip Herrie aan de wereld gepresenteerd en vanvond is ook deze single te horen.

De uitzending is te volgen via DAB+ 6A, 106.9 FM (vrije ether Zandvoort), het digitale televisiekanaal 1367 van KPN, het digitale televisiekanaal 40 van Ziggo en op de websites van ZFM Zandvoort en Alternative FM. Daarnaast is vanaf 20 uur het liveoptreden van Max Poolman op het YouTube kanaal van Alternative FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12