Patronaat verwelkomt nieuwe programmeur Lisa de Jongh

"Ik heb altijd met veel bewondering naar het programma van Patronaat gekeken, en vind het dan ook een enorme eer om het programmeursteam te gaan versterken."

Per 1 oktober gaat Lisa de Jongh aan de slag als programmeur bij het Haarlemse poppodium.

Inge Verdegaal verliet deze maand Patronaat om bij Mojo Concerts als boeker aan de slag te gaan. Ze werkte er tweeënhalf jaar. 

Om het gat in het team op te vangen is Sugarfactory-programmeur Lisa de Jongh aangenomen. Ze schuift aan bij Daniël Nagelkerke, Tim van Aarst en hoofd programmering & marketing Jeroen Blijleve.

Jeroen over de nieuwe aanwinst: “Lisa heeft in korte tijd Sugarfactory in Amsterdam op de kaart gezet met een neus voor nieuw talent. Haar visie en passie sluiten naadloos aan bij alles waar Patronaat voor staat. Haar achtergrond als marketeer en haar ervaring met het programmeren op locatie, zoals Amsterdam Woods, maken haar de perfecte aanwinst voor Patronaat”.

Lisa heeft naast het clubcircuit ook ervaring opgedaan als programmeur van het Amsterdam Woods Festival dat vorig jaar voor het eerst plaatsvond met onder andere The Veils, Fink, Villagers, Mister and Mississippi en Jacco Gardner.

Dit jaar komt het festival terug voor de tweede editie en zijn Eefje De Visser, I Am Oak, Pauw, Amber Arcades en Daniel Norgren van de partij.

Over haar nieuwe aanstelling zegt Lisa het volgende: "Ik heb altijd met veel bewondering naar het programma van Patronaat gekeken, en vind het dan ook een enorme eer om het programmeursteam te gaan versterken."

Haar plannen met Haarlem laat ze binnenkort weten. Per 1 oktober mag ze beginnen.