3voor12NH-sessies tijdens Kunstbende Noord-Holland

The Refs en Jeanne Rouwendaal geven zondag 16 maart een intiem optreden

Redactie ,

Nu de Kunstbende voorronde dichterbij komt, beginnen ook de sessies die 3voor12noord-holland organiseert vorm te krijgen. Op het sessiepodium zullen we twee blokken presenteren. Tijdens 3voor12noord-holland Selecteert presenteren we een aantal Kunstbende-deelnemers en een aantal Noord-Hollandse artiesten die volgens ons een rooskleurige toekomst tegemoet gaan. In het tweede blok kan iedereen zich aan de redactie van 3voor12noord-holland presenteren tijdens een open podium.

3voor12noord-holland Selecteert
De redactie koos rockband The Refs en singer-songwriter Jeanne Rouwendaal als de meest veelbelovende deelnemers. Beide artiesten zullen naast hun deelname aan de wedstrijd een intieme, semi-akoestische sessie doen op het 3voor12noord-holland podium. Binnenkort stellen we deze artiesten uitgebreider voor in een interview. Bovendien zullen we binnenkort meer artiesten voor ons podium bekend maken.

Presenteer jezelf aan 3voor12noord-holland
Tijdens het tweede blok kan iedereen die een instrument kan bespelen zichzelf aan de redactie presenteren tijdens een open podium. Voorinschrijven hiervoor kan door een mail te sturen naar 3voor12noordholland@gmail.com met als onderwerp Kunstbende NH Open Podium.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag