#ESNS14 Geertruida en Life's A Beach presenteren bands in Groningen

Vleugje Noord-Holland tijdens Eurosonic Noorderslag

Redactie ,

Geertruida en Life's A Beach showcases tijdens Eurosonic
Vanaf vandaag barst in de Groningse binnenstad het jaarlijkse Eurosonic Noorderslag weer los. Naast de officiële programmering proberen talloze andere organisaties ook een graantje mee te pikken met hun eigen showcases.De Noord-Hollande organisaties Geertruida en Life's A Beach presenteren morgenavond hun bands.

De Haarlemse organisatie pakt groot uit in het nachtcafé Warhol. De programmering loopt van vier uur 's middags tot diep in de nacht. Op de bill staan ook talloze Noord-Hollandse acts. De Haarlemse singer-songwriter Floris Bates maakt gekke psychedelische pop. Tevens uit Haarlem, de analoge synthpop van Treasure Of Grundo en last but not least de noise van Those Foreign Kids.

Life's A Beach is minder lang van stof. De organisatie presenteert vrijdag drie bands in de programmering van Altersonic. The Einzelgangers klinkt Duits, maar komt gewoon uit Zaandam. De band komt met extreem foute electroclash. Fout genoeg om goed te vinden? Ook op het programma, Rectum Raiders en Flaming Cactus.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag