Schrijf je in voor Kunstbende Noord-Holland

3voor12noord-holland aanwezig als jurylid en organisator van sessies

Redactie ,

Op zondag 16 maart vindt in De Telefooncentrale in Alkmaar de voorronde voor Kunstbende plaats. Jonge Noord-Hollandse bands en singer-songwriters kunnen hier voor het eerst hun talent aan een groter publiek én de redactie van 3voor12noord-holland tonen. Je kunt je ook inschrijven voor de categorieën Dans, Theater & Performance, Film & Animatie, Dj, Fashion, Expo, Taal. De winnaar van deze voorronde gaat door naar de landelijke finale op 3 mei in de Melkweg.

De redactie zoekt jou
Inschrijven
kan tot vlak voor de wedstrijd. Deelnemen kan als je tussen de dertien en achttien jaar bent. Tijdens de voorronde krijg je vijf minuten de tijd om je muziek te laten horen. Het thema van de wedstrijd is dit jaar ‘wordt vervolgd’. De jury moedigt gebruik van dit thema van harte aan. De jury bestaat uit mensen met ervaring in de Nederlandse muziekwereld, waaronder de hoofdredacteur van 3voor12noord-holland. Naast het beoordelen van de muziekacts tijdens de voorronde zal de redactie een aantal acts uitnodigen voor een intieme sessie. Schrijf je dus snel in en wie weet kiezen wij jou!

Het succes
Het doel van de Kunstbende is om talent al vroeg de kans te geven om zich aan een publiek te tonen en ondersteunt deelnemers tijdens en na deelname in hun verdere ontwikkeling. Dat concept werpt al jaren haar vruchten af.

Om een aantal succesverhalen op te halen. Winnaar dj Martin Garrix staat in april op het Amerikaanse festival Coachella. Zijn naam staat op dezelfde hoogte als Bonobo en Haim en net onder wereldsterren als Outkast en The Knife. Ook voor Our Minor Fall was de Kunstbende een springplank. De folkies touren inmiddels door heel Nederland. Andere oud winnaars zijn nationaal succesvolle acts als Roosbeef, Janne Schra en Krezip.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag