12:00 Indian Summer Festival volledig in handen van concertorganistor FKP Scorpio

Oprichter Marco Kuiper verkoopt 'zijn' festival en begint opnieuw met Maverick Events

Redactie ,

Indian Summer Festival meldt vanochtend dat oprichter Marco Kuiper het festival heeft verkocht aan de Duitse evenementen organisator FKP Scorpio. In 2012 ging het festival al een samenwerking aan met de organisator. Daardoor groeide Indian Summer Festial in 2013 uit naar een tweedaags festival met dertigduizend bezoekers.

Marco Kuiper meldt dat het na dertien jaar mooi is geweest. "Ik heb alle vertrouwen in FKP Scorpio en Indian Summer Festival is bij hen in goede handen." Ondertussen zit de ondernemer niet stil. Hij is met zijn nieuwe bedrijf Maverick Events alweer druk aan de slag.

Met het bedrijf organiseert hij concerten in intieme zalen. Daarvoor koos hij in eerste instantie de kleine Alkmaarse zaal Life072. Het eerste concert van Ilse de Lange verkocht binnen vier weken uit, een concert van De Jeugd Van Tegenwoordig vindt in maart plaats. De keus komt niet uit de lucht vallen: ‘Iedereen gaat naar buiten met een festival, ik ga juist naar binnen. Dat definieert mij: tegen de stroom in, altijd contra.’


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag