16:02 Benefietavond voor Bodhi Pieters in Life072

Met op het affiche o.a. De Man Zonder Schaduw en Bram Fidder

Jouko Peters ,

In Life072 in Alkmaar vindt vrijdagavond een bijzonder feest plaats. Dan staat er namelijk een benefietavond op de rol voor de op 13 september 2012 in coma geraakte Bodhi Pieters: Bodhi's Dreams. Vooraanstaande dj's als De Man Zonder Schaduw, Bram Fidder, Ici Sans Merci en Francesco Robustelli hebben al toegezegd als vriendendienst te komen draaien, MC Complicated host de avond.

Een goed jaar geleden was Bodhi Pieters een aanstormend talent en een graag geziene gast in het Noord-Hollandse uitgaansleven. Hij draaide en organiseerde zelf graag feestjes, die ook nog eens goed liepen, met Jungle Dreams als grootste voorbeeld. Op 13 september 2012 sloeg het noodlot toe en belandde Pieters door een ernstig ongeluk in een maandenlange coma. Inmiddels is hij wakker en werkt hij hard en vastberaden aan zijn herstel. Het is een lang revalidatieproces, maar door gestage sprongen praat hij inmiddels weer, doet hij zijn stinkende best om opnieuw te staan en kan hij weer dromen.

Organisatoren Antonio Abbo en Bart Sevenhuijsen kunnen niet wachten tot vrijdagavond 22.00 uur, wanneer de deuren openen. Het evenement aan de Koelmalaan duurt tot 03.30 uur 's nachts. Naast De Man Zonder Schaduw, Bram Fidder, Ici Sans Merci en Francesco Robustelli, die op de mainstage draaien, hosten Tim Schilder, BOOTSMEN, David Hülsken, Sjoerd Mats, Djuul von Air en 7Houses & Kelder de Friends-stage.

Alle early birds zijn uitverkocht, maar voor vijftien euro zijn er nog normale tickets te koop


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag