16:40 Anouk, Vengaboys, DJ Jean, Dune, Borsato, Guus Meeuwis en de Party Animals in Patronaar

Hét Haarlemse feest voor de 25plusser keert 8 februari op veler verzoek terug naar Haarlem

Redactie Noord-Holland ,

Je eerste avond uit, teut dankzij bier of bessen, je eerste zoen… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s, Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Veel Haarlemmers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Sinds vier jaar verzamelen deze party animals zich iedere eerste vrijdag van november in de grote zaal van het Patronaat.

De editie in 2012 was van tevoren uitverkocht dus op veler verzoek is er een extra editie ingelast, voor 350 die hards. Deze keer vindt het feest namelijk plaats in de geheel vernieuwde kleine zaal van het Haarlemse poppodium. Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90's feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten. Dus even een duik terug in je jeugd met vrienden, bekenden en de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt.

Heerlijk, want hokjes bestonden nog niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was.

Op vrijdag 8 februari dus geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!


  

   dagelijks het laatste nieuws