Drie op een rij (88)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. We zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 
Yuri Honing Wired Paradise
 
In 2008 kwam het eerste album uit van Yuri Honing en zijn elektrische groep Wired Paradise; Meet Your Demons. Een album geïnspireerd door recente Hollywood klassiekers als L.A Confidential, Kill Bill en Usual Suspects, waarbij rock en electro de boventoon voeren. Yuri neemt samen met zijn saxofoon de plaatst in achter de zangmicrofoon. Yuri Honing laat met zijn Wired Paradise horen hoe rock en electro prima samengaan met jazz!
 
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 13 januari 
21.30 uur
€ 14,-
 
 
The Algorithm, Sateysauce en Eye Of The Hurricane
 
The Algorithm is een eenmansband, opgericht in Frankrijk in 2009. De band brengt een combinatie van elektronische muziek en progressieve metal.
De jongens van Sateysauce brengen je blastbeats, breakdowns en verschrikkelijk harde grunts gecombineerd met dansbare beats en dubstep. Het is verschrikkelijk, snel, afschuwelijk en luid en nog steeds afkomstig uit Heerhugowaard. 
Eye of the Hurricane is een deathcore band met als thuisbasis Heerhugowaard. De jongens zijn begonnen als een metalcore band en hebben gedurende de drie jaar dat ze bezig zijn, geprobeerd het beste uit de metal en hardcore met elkaar te combineren.
Breedstraat 33, Alkmaar
Zaterdag 14 januari 
22.00 uur
Gratis
 
 
Club Funday: Mirel Wagner + Mojo Fury + The Galactic Lo-Fi Orcehstra

De 23 jarige singer-songwriter Mirel Wagner komt oorspronkelijk uit Ethiopië, maar groeide op in Finland. Met haar luchtige, maar tegelijkertijd ruwe stem en minimale begeleiding op gitaar maakt Mirel Wagner sombere blues- en folkmuziek. 
De uit Ierland afkomstige rockband Mojo Fury is het gevolg van het gezellig samenkomen van een groep vrienden in een oefenhok. Dat zo'n instelling tot mooie dingen kan leiden blijkt uit de puntige rock van Mojo Fury, waarin ook vleugjes progressive en hardcore zijn te bespeuren. 
The Galactic Lo-fi Orchestra is een eigenwijs bandje uit de omgeving van Eindhoven/Boxtel rondom muzikale adhd-er Michel Geelen. De groep maakt popliedjes, met het leven zelf als inspiratiebron.
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 15 januari 
16.00 uur 
Gratis