Drie op een rij (87)

Concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. We zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Concertagenda

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. We zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out.
 
Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.
 
 
Kofferbaque & Bombay Show Pig
Muziekblog Kofferbaque presenteert een avond, waar indie en underground hits je om je oren knallen. Zo betreedt Bombay Show Pig het podium in Cayen. Het Nederlandse indierock duo bestaat uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen. De twee muzikanten uit Amsterdam en Den Haag hebben velen verrast met hun eigen blik op indie in de traditie van Yeah Yeah Yeah’s, The Kills en Death From Above 1979.
 
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 7 januari 
21.00 uur
€ 5,-
 
 
 
Whoobab Swing, The Bettie Boops & DJ’s
Victorie’s nieuwjaarsborrel neemt je mee terug naar The Roaring Twenties! Twee hele leuke bands zullen er optreden aangevuld met de bijbehorende DJ’s om jouw zaterdag te doen knallen! Whoobab Swing leeft, beweegt, schudt, jazz’t, wringt rockt, beeft, schrikt, zweet, swingt neemt, geeft, weet, bloeit, rookt, jaagt en bruist. The Bettie Boops doen dat ook en maken met hun jaren ’20 swing het feestje compleet!
 
Breedstraat 33, Alkmaar
Zaterdag 7 januari 
22.00 uur
€ 7,50
 
 
 
Club Funday: Wooden Saints, Mister and Mississippi + Thomas Truax
Op zondagmiddag luisteren naar drie hele mooi acts en dat helemaal gratis? Dat kan! Thomas Truax is een singer-songwriter uit New York en maakt met looppedalen, gitaren en vleugjes spontane verbeelding de meeste vreemde, maar toch een vermakelijke show. Wooden Saints is een nieuwe draaideurformatie bestaande uit tien man. De band speelt Beatles-achtige muziek en Mister and Mississippi speelt muziek dat doet denken aan Bon Iver en Fleet Foxes.
 
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 8 januari 
16.00 uur
Gratis