COPY VOOR NIEUW ARTIKEL

Wat is 3voor12noord-holland?
3voor12 is het popplatform van de VPRO, dat sinds 1998 is ze uitgegroeid tot het belangrijkste alternatieve online popmagazine van Nederland. 3voor12noord-holland is haar lokale portal, dat uitsluitend gedragen wordt door enthousiaste muziekliefhebbers en de popjournalisten van de toekomst. Op de website biedt 3voor12noord-holland nieuws, achtergronden en concertregistraties in beeld en geluid, over muzikanten uit alle steden van de provincie, met uitzondering van Amsterdam. Ook doet zij verslag van toonaangevende festivals en evenementen in de regio en onderhoud zij nauw contact met artiesten, podia, labels, oefenruimten en studio's. Naast het online magazine verspreidt 3voor12noord-holland haar inhoud via lokale radio, tv, magazines en dagbladen.

Visie
3voor12noord-holland maakt autonoom en onafhankelijk, eigenzinnige en experimentele journalistiek in de lokale alternatieve muziekscene, en biedt zo crossmediaal, toonaangevende en verdiepende inhoud. Daarnaast leidt 3voor12noord-holland popjournalisten op in de 3voor12academy, en waarborgt zo de continuïteit van de popjournalistiek in heel de provincie.

Missie
3voor12noord-holland bouwt structureel aan duurzame journalistieke producten en verbreedde distributie, om haar plek als waardevolle mediapartner voor podia, artiesten en de Noord-Hollandse muziekbranche te versterken.

Mail, Follow & Like!
E-mailTwitter | Facebook