Drie op een rij (81)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out | Foto: Molly Donahue ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.  De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

Alamo Race Track & Paulusma

Alamo Race Track heeft volgens de muziekkenners de plaat van het jaar gemaakt. De band is terug in Cayen in een intieme setting, waarbij de muziek nog beter past. Op dezelfde avond treedt Paulusma op. Paulusma was de frontman van de legendarische band Daryll-Ann en volgt al een aantal jaar zijn eigen muzikale pad waarbij elk optreden weer anders is. Denk aan Westcoast pop uit de sixties, vermengt met heerlijke gitaarerupties en hemels mooie melodieën.

JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 26 november
21.00 uur
€ 8,-

 

Kipsnippers

Kipsnippers zijn een uniek samenraapsel bestaande uit zes muzikanten die bij elkaar al zo’n ruim 180 jaar speelervaring hebben in het muziek- en theatercircuit. Het repertoire is een eigenaardige mix: Cumbia (Colombiaanse Spaanstalige dansmuziek), ska en obscure, grommende deuntjes uit het nachtclubcircuit van Las Vegas. Bijzonder!

Cultureel Café Camille
Kerkplein 37, Beverwijk
Zondag 27 november
15.00 uur
Gratis

 

Club Funday

Hier moet je zijn op de zondag in Haarlem! Maarliefst vier bands van formaat die je helemaal GRATIS kunt zien. De Noorse Petter Carlsen is een unieke singer-songwriter, She Keeps Bees is een Amerikaans duo dat bluesrock brengt, The Last Internationale (eveneens uit Amerika) speelt bluesfolk en Amerikaan Carter Tanton brengt nostalgische singer-songwritermuziek. DJ Crazy Crudesjev neemt deze keer o.a. zijn ronkendste rockblues plaatjes mee, een genre dat geworteld is in de sixties en seventies, en toen gewoon Underground heette. Dat betekent natuurlijk dat ook de Godfather van het genre, Captain Beefheart, in de koffer meegaat!

Patronaat café
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 27 november
16.00 uur
Gratis