Drie op een rij (80)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke week tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.  De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

EP-Release Eye of the Hurricane

Eye of the Hurricane is een vijfmans metalformatie uit Heerhugowaard. De mannen speelden al eerder samen met Amerikaanse metalbands als Lionheart, Everytime I Die en Terror. Samen met Daan Nieboer van Earrorrecords werd in de zomer van 2011 de nieuwe EP 'Because We Live' tot leven gewekt. Deze werd opgenomen in het tuinhuis van drummer Mattijs. De EP wordt vanavond in Victorie gepresenteerd! Dat komen ze niet alleen doen, maar samen met hun snoeiharde vrienden van Eat The Universe en All Heads Rise!

Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 18 november
22.00 uur
Gratis

 

Baskerville, Krause & dj Pete Hine

Drie top acts voor een perfecte zaterdagavond! Is het een band of een dance-act? Beter nog: allebei! Baskerville maakt een knallende livemix van rock, rave en electro. Susanne Clermonts oftewel Krause is de Groningse Susanne Clermonts. Krause maakt electro ergens tussen Goose en Peaches. De hete plaatjes van Pete Hine maken alles af!

Manifesto
Holenweg 14C, Hoorn
Zaterdag 19 november
21.00 uur
€ 12,-

 

Jula Aimée

Een mix van folk, jazz en rock. Ze klinkt als Tori Amos en Björk met hier en daar een vleugje Ella Fitzgerald en Billie Holiday. Jula Aimée is een veelbelovende jazz zangeres. Ze is afgestudeerd aan de jazzopleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Jula Aimée vertelt een verhaal met haar muziek: een verhaal over loslaten en volwassen worden, over geluk en over eenzaamheid, over lachen en huilen. Ideaal voor een zondagmiddag dus.

Café Storing
Houtplein 12, Haarlem
Zondag 20 november
17.00 uur
Gratis