Drie op een rij (78)

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

Wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem, we zijn je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

 

Rob Acda Award

Vanavond is het alweer tijd voor de eerste voorronde van de Rob Acda Award. In de kleine zaal van het Patronaat kun je genieten van de volgende deelnemende bands: Good Meat, Killing Bags, Spottswoode, Ma*rten, Twice The Same (foto) en Orgaanklap. Support your local heroes!

Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 4 november
20.00 uur
€ 6,-

 

Studio Zaanstad Presenteert

Wederom drie talentvolle bands uit de kelders van Studio Zaanstad! The Untuned speelt rock uit de jaren ’70. Green Freaqs is ontstaan uit nachtelijke jamsessies in hun eigen Studio Groen. Geen enkel instrument ontkomt aan vervorming door de vele freaky effecten die deze band gebruikt. M projects The Band speelt een breed scala aan muziek folk/rock en blues.

De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 5 november
21.00 uur
Gratis

 

SunSessions

Wat krijg je als de frontman van de beste Engelse Rory Gallagher tribute band en de gitarist van de beste Nederlandse Rory Gallagher tribute band bij elkaar zet? Muzikaal vuurwerk, met een hoofdrol voor Rory Gallagher materiaal, natuurlijk!
Barry Barnes en Danny Vlaspoel hebben hun krachten gebundeld en doen een aantal optredens in Nederland waaronder deze zondagmiddag op het podium van Sunsessions.

De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 6 november
15.00 uur
Gratis