Drie op een rij (5)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Legio Regio
Victorie brengt de beste bands uit de regio naar je toe met Legio Regio. Deze editie bestaat de line-up uit Beavershot, Feather and the White, Mezcaline en Casa De La Muerte.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 28 mei
21.30 uur
Toegang: € 3,-


Forever Young Festival
Het Forever Young Festival is in twintig jaar uitgegroeid tot een bekend fenomeen in Stede Broec, West-Friesland. Dit jaar spelen er weer verschillende bands, waaronder: The Electric Jets, Oôs Joôs, Stereo en Bintangs.
Feesttent
Raadhuislaan, Grootebroek
Vrijdag 28 mei & zaterdag 29 mei
19.00 uur
Toegang: € 2,- per dag
www.foreveryoung.nl


A Bright Day
Deze Haarlemse band maakt dromerige pop en brengt dat rockend als het kan en breekbaar als het moet. Met schitterende leadzang en heerlijke meerstemmige koortjes weet A Bright Day te vervoeren als een stralend mooie dag.
Patronaat (café)
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 29 mei
22.30 uur
Toegang: gratis