Drie op een rij (4)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Note to Amy & Grey’s Days
Note to Amy speelt allerlei varianten rock, eigen werk welteverstaan en Grey’s Day speelt met hart en ziel punkrock zoals punkrock bedoeld is! Vuige rock ‘n’ roll dus in Swaf!
Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 21 mei
21.30 uur
Toegang: gratis


Moise Band Contest
Ook dit jaar maakt het MOISE Festival ruim baan voor jong talent. Tijdens de MOISE Bandcontest kiest een professionele jury uit 5 bands die optreden in de kleine zaal van De Kade in Zaandam. Ook het publiek mag zijn mening geven, jij dus! De twee winnaars mogen hun kunsten vertonen tijdens de zesde editie van het MOISE Festival op zaterdag 26 juni in het Darwinpark te Zaandam.
Pop- & dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 22 mei
21.00 uur
Toegang: gratis


Invasives + Petit Mort
Dit is echte ruige hardrock uit Canada: hard, loeistrak en overrompelend. Het voorprogramma Petit Mort komt uit Argentinië en speelt garage grungerock.
Muziekcafé De Bliksem
Koningstraat 35, Den Helder
Zondag 23 mei
22.00 uur
Toegang: gratis