Sessies Beeckestijn Pop: Against All Odds

In de luwte van het festival

tekst: redactie - foto's: Ary-Jan de Witte ,

3VOOR12/Noord-Holland was op Beeckestijn Pop en filmde drie bijzondere sessies. Wekelijks publiceren wij er één. In de tweede aflevering: Against All Odds.

In de luwte van het festival

Drie Noord-Hollandse bands waren door 3VOOR12/Noord-Holland uitgenodigd om op Beeckestijn Pop, in de luwte van het festival, een sessie op te nemen. Het resultaat presenteren wij in drie afleveringen. In deel twee: Against All Odds.

Oorspronkelijk zou deze sessie worden verzorgd door Chef'Special. Maar omdat de zanger van de Haarlemse funkband kampte met ziekte en zijn stem wilde sparen voor de twee andere optredens die hij dezelfde dag nog had, moest in allerijl een vervanger worden opgetrommeld. Die werd gevonden in Against All Odds. De vijf enthousiaste IJmonders hadden in mum van tijd hun instrumenten voor het monumentale landhuis opgesteld en schudden zonder voorbereiding twee rocksongs uit hun mouw.

Against All Odds was op Beeckestijn Pop beland via de IJmond Popprijs. Vanwege het winnen van deze bandwedstrijd mocht het vijftal openen op het hoofdpodium. Vlak na deze set kreeg het avontuur voor de nog jonge band een onverwacht vervolg in het gras voor het landhuis.

Camera:
Kim Hutjens
Geluid:
Erik Griekspoor

All For Nothing:

Fan The Flame: