Drie op een rij (9)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Open Podium: Grande Finale
Voor de vierde maal organiseert Rob Vos van Fluxus een overzicht van het beste van het Open Podiumseizoen. Er zijn optredens van Two Roots (reggae), Traffic Junction (rock), Bo en Jacky (singer-songwriter), Bass no Drum (improvisatie) Grupo Cultural en Mart Project. Als swingende afsluiter is Cut The Groove toegevoegd. Zaanradio maakt opnames.
Pop- & dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 25 juni
20.30 uur
Toegang: gratis


Statson, Massive Magic & Utopia

Verschillende beginnende bands uit verschillende rockgenres. Statson is een jonge band uit Hoorn. Samengebracht door school en met een gedeelde passie voor muziek staan ze nu aan de vooravond van wat misschien nog wel eens wat kon worden. Massive Magic (foto) een rock band uit de cave of rock & roll. Utopia is een melancholische rock/metal band, met een vrouwelijke zangeres. 
Manifesto pop- en cultuurcentrum
Holenweg 14C, Hoorn
Vrijdag 25 juni
21.00 uur
Toegang: € 5,-


Hilversum Alive
Hilversum Alive wordt weer als vanouds het gezelligste feest van de omgeving met veel podia, dj's, bands, een Kokende Kerkbrink, een Dampende Braderie en de All American Day, zondag op de markt.
Centrum Hilversum
Groest, Hilversum
25 juni t/m 27 juni
Toegang: gratis
www.hilversumalive.nl