Met Heist naar de Sena Performers POPnl Award '10

Haarlemse band verdedigt eer Noord-Holland op 28 augustus bij landelijke bandcompititie

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Op zaterdag 28 agustus vindt in de Melkweg de landelijke bandcompetitie de Sena Performers POPnl Award plaats. De Haarlemse band Heist vertegenwoordigt Noord-Holland! Wil je ze komen supporten? Reis mee met hun eigen bus naar Amsterdam!

Haarlemse band verdedigt eer Noord-Holland op 28 augustus bij landelijke bandcompititie

Op 28 augustus vind de landelijke bandcompetitie de Sena Performers POPnl Award plaats in de Amsterdamse Melkweg. Uit elke provincie en de stad Amsterdam is een band afgevaardigd, die voor een jury van programmeurs van podia en festivals uit heel Nederland speelt. Zij boeken elk een of meerdere bands en de band met de meest geboekte optredens wint de Sena Performers POPnl Award.
Het prijzenpakket? Een heuse tour, een bijbehorende promotiepakket en een live radio-optreden op Kink FM. Dat wordt dus een flinke strijd, maar gelukkig heeft Noord-Holland aan Heist een goede vertegenwoordiger.


De Haarlemse band heeft al flink haar sporen verdient in de lokale en landelijke muziekscène. Zo stonden ze op het Haarlemse Bevrijdingsfestival, speelden in het voorprogramma van Keith Caputo en deden liveoptredens op 3FM.
Eind 2009 presenteerden ze hun debuutalbum Razorblade Lemonade in een uitverkocht Patronaat, waarvan binnenkort de eerste single met bijbehorende videoclip uit komt. En alsof dat nog niet genoeg is is de band ook geselecteerd voor de Popronde 2010 en heeft een distributiedeal met Rough Trade in de wacht gesleept.

En nu dus de Sena Performers POPnl Award. Wil jij de band komen supporten in Amsterdam? Dat kan!
Heist heeft van de organisatie een bus tot haar beschikking gekregen om 50 vrienden, familieleden en fans mee te nemen naar de Melkweg.  De bus vertrekt de 28e om 18.00 vanaf station Haarlem naar het poppodium en gaat rond 01.30 weer terug naar Haarlem. Er zijn nog enkele plekken vrij, maar het gaat snel! Wil jij gratis mee met de bus, mail dan snel naar melkweg@heistband.com


Kun je niet mee met de bus? De entree van de avond in de Melkweg is gratis, dus kom gerust op eigen gelegenheid!
En vergeet ook niet komende zaterdag 14 augustus naar Radio 3VOOR12NH te luisteren! In de uitzending zal Heist-drummer Tim Rosman aan de tand gevoeld worden over die volle bandagenda!