Drie op een rij (14)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Uit Je Bak! Festival
Het Uit Je Bak! Festival is een eendaags festival in Castricum met muziek, theater, kunst en dans. Met onder andere optredens van Moss, Colossa, Little Things That Kill, Wet T Shirt Contest en nog veel meer.
Willem de Rijke Park, Castricum
Zondag 1 augustus
13.00 uur
Toegang: gratis
www.uitjebak.nl


Tim Knol en Anne Soldaat
De twintigjarige Tim Knol uit Hoorn timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Of je zijn muziek nu omschrijft als roots, nedericana, sixties- of seventiesrock, in alles hoor je zijn liefde voor oude helden.
Canadaplein, Alkmaar
Zondag 1 augustus
14.30 uur
Toegang: gratis
www.zomerophetplein.nl


The Harmaniacs
Harpdriven roots, jump & old school blues in Luna Beachhouse op zondag 1 augustus tijdens Sun’Sessions. Een contrabas, een snaredrum, mondharmonica en gitaar en een goede song. Wie in de waan verkeert dat blues zwaar op de maag valt, zal zich na een portie “Harmaniacs” bekeerd voelen als een dopeling. “The Harmaniacs” hebben echter geen missie, slechts een doel: “let the good times roll!”.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 1 augustus
16.00 uur
Toegang: gratis