Drie op een rij (13)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Allergic to Horses

Deze jongens uit Amstelveen spelen een mix van rock, blues en funk. Ze worden beïnvloed door grote namen als Led Zeppelin en AC/DC maar ook door hedendaagse populaire bands als The Black Keys. Ze werden derde bij Kunstbende Noord-Holland en speelden in januari in Paradiso. Hou deze jongens dus in de gaten...
Jongerencentrum N201
Zwarteweg 90, Aalsmeer
Vrijdag 23 juli
21.00 uur
Toegang: gratis

ForSophie
Hoe geef je uiting aan de emoties van een fictief karakter, die ontwaakt uit haar mooie, simpele wereld en moet leren omgaan met angst, wanhoop en tegenvallende verwachtingen? Deze postrock band doet het voor Sophie, zoals de naam al enigszins doet vermoeden en heeft zich daarbij laten inspireren door Mono, Sigur Ros, Radiohead en Muse.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 23 juli
22.30 uur
Toegang: gratis


Back A Wall Soundsystem & La Banda Loca
Deze 2 bands zullen aanstaande zondag voor een heerlijk zwoel en tropisch sfeertje zorgen. Back A Wall Soundsystem speelt reggae met een positieve boodschap. Naar Jamaicaans voorbeeld juggelen ze met MC’s en Samples. En La Banda Loca zorgt voor een warme tropische sound waarbij het moeilijk is om niet te dansen!
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 25 juli
16.00 uur
Toegang: gratis