Drie op een rij (12)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

A Private Riot & Pilot Paco
Het Alkmaarse Pilot Paco is een veelzijdig, energiek powertrio met een moderne sound. Catchy pop, folk en geraffineerde rock & roll smelten samen in een gevarieerde en gepassioneerde liveshow die staat als een huis. In Schagen zullen ze zaterdag samen met de rockband A Private Riot een geweldig optreden neerzetten.
Swingcafé ‘t Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 17 juli
20.30 uur
Toegang: gratis


Ilanois
De band Ilanois, opgericht door singer-songwriter Ilan Palstra spelen schitterende, melancholische pop/rock songs met een alternatief randje. Ilan heeft een bijzondere stem die doet denken aan die van Chris Martin van Coldplay, mede door zijn veelgebruikte kopstem. Eveneens zijn invloeden van Chris Isaak en Jeff Buckley te horen. De muziek van ilanois refereert weliswaar aan groepen als Keane en Coldplay, de band heeft zeker een onmiskenbare eigen sound.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 17 juli
22.30 uur
Toegang: gratis


Eefje de Visser
Eefje won in 2009 de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Ook trad ze op tijdens Pinkpop en Noorderslag. Vervolgens treedt de rockband Egon Kracht & The Troupe op.
Zomer op het Plein
Canadaplein, Alkmaar
Zondag 18 juli
14.30 uur
Toegang: gratis