NH-Pop Live: Maslov

Een deelnemer voorgesteld

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Het showcasetraject van NH-Pop Live is afgelopen. Morgen worden de vijf acts bekend gemaakt die naar het promotietraject gaan. Tijd om te laatste deelnemers voor te stellen: Maslov

Een deelnemer voorgesteld

Het showcasetraject van NH-Pop Live is afgelopen. Vanaf januari tot en met april tourden zestien geselecteerde bands en artiesten langs de Noord-Hollandse podia. 3VOOR12/Noord-Holland stelt in die periode de geselecteerde bands aan je voor. Dit keer: Maslov. Aan het woord is Tjerk, zanger van de band. 

Waarom hebben jullie je ingeschreven voor NH-Pop Live?
"Het is een mooie mogelijkheid om te spelen in mooie zalen. We dachten: we geven ons op en hopen dat we uitgekozen worden en dan hebben we weer meer optredens."

Wat vinden jullie over het algemeen van bandwedstrijden?
"We doen er vaak aan mee omdat we veel willens spelen. Er is vaak geen pijl op te trekken, de bandjes die er staan zijn vaak niet te vergelijken, je hebt allerlei soorten muziek. Ik ben blij dat ik de jury niet ben, het is moeilijk om al die bandjes te vergelijken."

Hoe is het om op een avond te spelen tussen allerlei verschillende soorten bands/stijlen?
"Iedereen doet zijn eigen ding, het is echt afwachten wat iedereen ervan vind. Ik vind het wel leuk dat iedereen blijft kijken."

Hoe graag willen jullie bij die laatste vijf zitten?
"Dat is wel een beetje gegroeid. Nu heel erg graag. We zijn door dit alles harder aan de band gaan trekken, het schrijven van nummers, uitstraling op het podium, de website. We hebben alles ge-upgrade."