Drie op een rij (1)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

King Jack

King Jack is in 2006 door de jeugdvrienden Boaz, Thijs en Ferry uit Schagen opgericht toen zij besloten de zaken serieus aan te pakken en een band te beginnen. De uit Nijmegen afkomstige Guido, wat een vriend was van de drie jongens, maakte niet veel later de band compleet. In 2007 werden zanger/bassist Boaz en toetsenist Thijs door zangeres Anouk gevraagd om haar tijdens haar tour te begeleiden. Dit betekende gelukkig niet het einde van King Jack, maar juist een stroomversnelling voor de carrière!
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 1 mei, 21.00 uur
Toegang: gratis

Kwartfinales Grote Prijs
Op zaterdag 1 mei staat P3 in het teken van de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland, de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland. BujuMouse, De Dichter, Steph, Mellamell & KaliBwoy staan vanavond in de kwartfinale en laten heel Purmerend schudden op z’n grondvesten.
Pop- en cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Zaterdag 1 mei
21.00 uur
Toegang: € 5,-


Swamp Fiction

Sleazy, trashy & outta control rock ‘n’ roll! Ouwe muziekhelden als Fats Domino, Tom Waits en Talking Heads vormen de basis van de sound van deze formatie en dat resulteert in een soundtrack die doet denken aan één van een Quentin Tarantino film. De Whoobab Swing speelt blues, gypsy en jazz en verzorgt het voorprogramma.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Zaterdag 1 mei
23.00 uur
Toegang: gratis