Win een VIP-behandeling op Artquake Open Air!

3VOOR12/Noord-Holland geeft prijzen weg

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Van het ene festival naar het andere. Over een kleine twee weken is het alweer tijd voor Artquake Open Air, het gratis openluchtfestival in Hoofddorp. Wil jij daar als een VIP onthaald worden? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

3VOOR12/Noord-Holland geeft prijzen weg

In 2008 vierde Artquake Open Air haar tienjarig bestaan met een rits grote namen. Een jaar later, 27 juni om precies te zijn, geen jubileum maar toch een interessant affiche in Hoofddorp. Het programma is een fijne afwisseling van Noord-Hollands talent en meer gevestigde namen uit de rest van Nederland én België.

De publiekstrekkers komen uit Vlaanderen, Gent om precies te zijn: Vive La Fête en The Subs. De bands hebben niet alleen geografisch maar ook muzikaal iets gemeen. Beide bedienen zich van een crossover tussen rock en electro. Grootste namen van eigen bodem zijn Hit Me TV (electrorock uit Amsterdam) en Stereo (van het tv-programma Rock Nation).

Het interessante Noord-Hollandse talent op Artquake Open Air komt uit Haarlem: Chef'Special (fuckrock), RAM (60's rock) en Baskerville (electro door leden van Relax en Heist). De prijsvraag heeft betrekking op een nog niet genoemde Noord-Hollandse band die op Artquake Open Air speelt.

3VOOR12/Noord-Holland mag het volgende prijzenpakket weggeven:

  • Een VIP-threatment op het festival (onvangst backstage, drankje, rondleiding en wie weet wie je er allemaal nog tegen komt!);
  • Goodie bag (festivalshirtjes, keycords, andere Artquake-spullen, cd's en goodies van artiesten).

Om kans te maken op bovenstaande prijzen dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: Voor welke Noord-Hollandse band is het optreden op Artquake Open Air 2009 het laatste ooit?

Mail je antwoord vóór 21 juni 20.00 uur naar redactie@3voor12nh.nl. Vermeld daarbij je voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. De winnaar krijgt uiterlijk 25 juni bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.