Tijden en locatie sessies Beeckestijn Pop bekend

Morgen is het zover

De podia zijn opgebouwd, de weersverwachting is veelbelovend. Niets staat een geslaagde 31ste editie van Beeckestijn Pop nog in de weg. Ook 3VOOR12/Noord-Holland is er klaar voor en presenteert alvast de planning van de sessies die zij op het festival gaat opnemen.

Morgen is het zover

3VOOR12/Noord-Holland organiseert zaterdag op Beeckestijn Pop drie akoestische sessies. Deze worden door de redactie gefilmd en zijn na afloop van het festival te bekijken op deze site. Belangstellenden zijn van harte welkom om de opnamen bij te wonen.

Locatie: het plantsoen aan de overzijde van het Kabouterpodium.

11.00 uur: Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte
Absurdistisch en experimenteel trio uit Castricum. Normaal gesproken sterk leunend op de synthesizer, maar voor de gelegenheid uitgerust met opvallende, niet-elektrische instrumenten.

12.30 uur: John Doe’s Revenge
Meeslepende poprock. Klassieke rockbezetting aangevuld met charismatische zangeres. Wonnen eerder dit jaar de Rob Acda Award.

14.00 uur: Fabiana Dammers
Singer-songwriter uit IJmuiden. Beïnvloed door hedendaagse artiesten als Bright Eyes en Damien Rice. Schreef vorig jaar De Grote Prijs Van Nederland op haar naam.

Ook is 3VOOR12/Noord-Holland op Beeckestijn Pop aanwezig met een kleine fotoexpositie, bestaand uit het werk van haar eigen fotografen. Deze is te vinden aan de voorzijde van het OXY-podium. Voor de reguliere programmering van het festival zie: www.beeckestijnpop.nl.