Het wei-gevoel: Luna Pop

Zondag 7 juni in Heerhugowaard

tekst: redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Groot of klein, haast elke Noord-Hollandse plaats heeft wel zijn eigen popfestival. Wat nu te kiezen in dat enorme aanbod? 3VOOR12/Noord-Holland neemt je bij de hand en leidt je in 'Het wei-gevoel' langs enkele pareltjes. Vandaag: Luna Pop in Heerhugowaard.

Zondag 7 juni in Heerhugowaard

Concertzalen gaan op slot, festivalweides worden geopend. Zodra het voorjaar aanbreekt verkiest Noord-Holland massaal de buitenlucht. Haast elke plaats in onze provincie, groot of klein, heeft zijn eigen popfestival. Welke te kiezen? 3VOOR12/Noord-Holland maakt in Het wei-gevoel een voorselectie.

Wanneer?

Zondag 7 juni, vanaf 14.00 uur.

Waar?
Waerdse Tempel en directe omgeving, Heerhugowaard.

Wat?
Luna Pop.

Luna Pop?
Het concept van Luna Pop is vrij uniek. Negen Noord-Hollandse podia vaardigen elk een talentvolle band uit de eigen omgeving af. Op deze manier is de line-up een mooie afspiegeling van de popscene in onze provincie. Daarnaast levert tijdschrift LiveXS de winnaar van de bandcompetitie Locals Only. Luna Pop is overigens meer dan muziek alleen. Zo staan in de kleine zaal van de Waerdse Tempel jamsessies en comedybattles op het programma en is er op het aanpalende Strand van Luna plek voor sport en recreatie.

Namen?
Uit Noord-Holland: Used, Eye Of The Hurricane, Chef’Special, AlsGeroepe, Fusk, Elementric, Wave Zero, del-Toros, Powerplant. En namens LiveXS: Exposed.

Kosten?
Geen. Luna Pop is gratis toegankelijk.